Forleden bragte vi et indlæg, om de overordnede forandringer organisationen har gennemgået siden afslutningen på sidste sæson.

I dag bringer vi et portræt af en ny spiller i truppen.
Vi kan nemlig med glæde præsentere en ny spiller hos Aalborg Vikings – velkommen til Eduardo Luna!
– eller helt ny for holdet er han ikke, da han de sidste par sæsoner har spillet for andenholdet, der spiller i 3. division.

I dette portræt vil vi lade jer komme tæt på Eduardo og forklare hvilken spiller Aalborg Vikings har fået på holdet.

Licensen for Eduardo blev aktiveret tirsdag d. 6. oktober og han er derfor klar til sin debut for førsteholdet i weekendens udekamp mod Lemvig.

– Hans fulde navn er Eduardo Luna Velarde.
– Han er 26 år gammel.
– Han er 185 cm, vejer 82 kg og hans vingefang er hele 2.01 meter!
– Han er født i byen Guayaquil i Ecuador, men flyttede til Stockholm i Sverige, da han var 13 og har siden hen fået svensk pas. Hvilket også forklarer hans svensk/ecuadorianske nationalitet.

Eduardo er ikke helt ny på holdet, da han allerede kender en af de øvrige nye spillere på holdet, nemlig Yasin (som vi i øvrigt ligeledes bringer et portræt af i næste uge).

Når Eduardo ikke spiller basketball, studerer han Multimediedesign & Kommunikation på UCN.

Eduardo går meget op i at spille spil – både på computer og konsol. Samtidig læser han mange tegneserier, især med superhelte og beskriver derfor sig selv som lidt af en ‘geek’. Han forklarer yderligere, at hans yndlings superhelt selvfølgelig er Batman!
Han har forskellige yndlingsspil, alt efter om han spiller på konsol eller computer.
Når han spiller computer så falder valget på World of Warcraft, mens hans favoritspil til konsol er inden for gyser-genren ved navn ‘The Last of Us’.

Vi håber, ovenpå på dette lille indblik, at I vil tage rigtig godt i mod Eduardo, når han får hjemmebanedebut den 25. oktober mod Solrød Comets.
Der vil inden længe komme flere portrætter af nogle af de nye spillere, så følg med på siden eller på vores Facebook-side.

Vi ses i hallen!