Torsdag aften kl. 19:00 gives bolden op til endnu en LIVE-basketkamp på
www.kanalsport.dk. Slaget står denne gang imellem Team FOG Næstved og Aalborg Vikings.

Det er i sandhed to pointhungrende mandskaber, som torsdag aften tørner sammen i Basketligaens grundspil.

Team FOG Næstved, som i de kommende kampe kommer til at slås hårdt for at bibeholde deres nuværende 5. plads, får således besøg af rækkens bundprop fra Aalborg Vikings, i en kamp hvor hjemmeholdet umiddelbart har mest på spil.

Forud for opgøret, der vises LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00, har kommentator Nicolai Schou stillet skarpt på de to hold. Han påpeger i den forbindelse, at der efterhånden er pres på Næstved-mandskabet, hvis fans synes at trænge til en sejr.

– Team FOG Næstved skal forsøge at komme tilbage på sporet. Fem nederlag i træk er det blevet til for sjællænderne, og de tørster i den grad efter sejr. De ligger á point med Randers Cimbria på 5. pladsen og har brug for sejre for at sikre den position før slutspillet. En anden faktor ift. Team FOG Næstveds trang til sejr er deres fans. Efter nederlaget til Hørsholm i sidste uges LIVE-kamp på Kanalsport.dk blev sjællænderne buhet af banen af deres egne fans. Så det er ikke kun spillerne hos Team FOG Næstved, der trænger til en sejr. Det samme gør publikum, påpeger Nicolai Schou forud for torsdagens kamp.

Team FOG Næstved er dog ikke de eneste, der har haft svært ved at rage point til sig i deres seneste kampe.

– Hvis de er tørstige efter en sejr i Næstved, er de ved at dø af tørst i Aalborg. Det har været en lang og hård sæson for Vikingerne. Årets træner i sidste sæson, James Vear, forlod det nordjyske efter få kampe af sæsonen, og i løbet af sæsonen er amerikanerne også blevet udskiftet. Det har været en rodet sæson for Vikingerne, og det er også en af forklaringerne på, at det har været så svært at få point på kontoen i denne sæson. Det positive ved udskiftningerne blandt amerikanerne er, at man er endt op med to virkelig gode af slagsen, siger Nicolai Schou og uddyber:

– Den tidligere Aabyhøj- og Hørsholm-spiller, Demetrius Philips, har vist sig som en stor gevinst og er i gang med sin hidtil bedste sæson i dansk basketball. Trey Lamon Sumler er den anden amerikaner, og han har leveret det, som Aalborg har manglet mest i denne sæson: Point! I de otte kampe, han har spillet for Vikings, snitter han 20,6 point. Han bruger mange skud for at nå op på det snit. Men rammer han sammen med Philips dagen i Næstved, så kan de være med til at give Aalborg en god chance for deres 3. sejr i sæsonen. Selvom Aalborg er sikre på at spille nedrykningsspil, så er det vigtigt for dem at få pustet noget selvtillid ind i holdet, før der skal spilles om eksistensen i næste års Basketliga, slutter Nicolai Schou.

Følg torsdagens opgør imellem Team FOG Næstved og Aalborg Vikings LIVE på www.kanalsport.dk fra kl. 19:00. www.bet25.dk står desuden klar med et større udvalg af pre-match og LIVE-odds, hvor der bl.a. kan spilles på over/under, handicap, hvilket quarter der bliver scoret flest point, spillerspecials og meget andet.

Kanalsport