Brandon Bjerre er en ny spiller for Aalborg Vikings. Brandon kommer fra Erskine College i South Carolina og skal studere Art & Technology på Aalborg Universitet. Brandon er en meget spændende spiller for Vikingerne med sin amerikanske basketballopdragelse og sine danske aner, der gør at Brandon tæller som dansk spiller.

Coach Vear fortæller om Brandon:

“Brandon is a player that will cause lots of teams matchup problems; he can play inside and out. Speaking with him and watching him work hard at practice I know he is determined to get better and will do everything he can to help the team.”

Brandon har en stærk arbejdsmoral og en ydmyg tilgang til spillet. Selv siger han:

”My expectations for the team are quite high. Meaning I have big goals set for our season and post season play. I have not played in Denmark prior to this season nor have I lived in Denmark for quite a while now but I understand that the league is competitive. With that being said we are making strides early to compete at the highest level and place among the top spots in the league. Personally I am working to fulfill a team role and do what I need to do to help the quality of our team.”

Derudover har Vikings følgende spilere i truppen:

Jonas Eleraky

Jonas Eleraky er igen i år en del af truppen hos Aalborg Vikings. Den unge forward har over sommeren arbejdet hårdt for at kunne gøre sig gældende som spiller for liga truppen og for at rykke op i holdets rotation. Jonas har sin basketball opvækst fra Aalborg basketball klub og vi er stolte af at kunne præsentere ham i truppen, endnu en gang.

Frederik Chlander Larsen

Frederik Chlander Larsen, er endnu et af de unge talenter der kommer fra Aalborg basketball klub, som også er tilknyttet Aalborg Vikings trup. Den unge guard har udviklet sig meget under coach Vear og arbejder altid for at blive bedre. Han er derudover lige startet på Aalborg Universitet og vi glæder os til at følge hans udvikling i løbet af den næste sæson.

Yousuf Mohamed Jama

Yusuf Jama kom sidste år til klubben fra ESAA, da han startede på Aalborg Universitet. Han blev hurtigt en vigtig del for holdet, da han som en af de få havde styrken til at dække Joe Burton op. Den stærke forward tilpassede sig hurtigt træningsstilen hos coach Vear og giver sig altid fuldt ud til træning. Vi er glade for at den stærke hårdt kæmpende forward endnu en gang kalder sig Viking.

Rune Lauridsen

Rune Lauridsen har været tilknyttet Vikings siden 2010 og har i mange år været inde omkring rotationen på førsteholdet. Desværre har den rutinerede guard, der tidligere har spillet i Åbyhøj og Svendborg , pådraget sig en skade, der gør at han har siddet ude siden nytår. Holdet nyder dog stadig meget af Runes erfaring imens han genoptræner og vi håber meget at Rune snart er tilbage på basketbanen.

Sami Chouchane

Sami Chouchane, er ny spiller tilknyttet holdet. Han har sin basket opvækst i Aalborg basketballklub, men coach Vear var imponeret over ham sidste sæson og har derfor tilknyttet ham Vikings truppen, på trods af sine 16 år. Sami arbejder hårdt og har en lys fremtid foran sig.

Niti

Niththilan Muralithas er endnu en ny tilføjelse til årets trup. Han er endnu en ung spiller, der kommer fra 1. division. Denne gang er det Lemvig, der sidste år tabte kampen om oprykning til basketligaen, til Stevnsgade.

Michael Lykkeskov

Michael Lykkeskov, er endnu en ny tilføjelse til truppen. Han kommer fra Vejen og har spillet med hen over sommeren. Michael lærer hurtigt og kæmper til hver eneste træning og er derfor også med blandt ligatruppen.

Bjarne Kondrup Sørensen

Bjarne Mortensen har i mange år været tilknyttet ligatruppen og selvom den erfarne guard ikke har fået spilletid i den bedste danske række i de sidste par sæsoner, er han en vigtig brik for liga truppen. Bjarne er ifølge coach Vear en enormt uselvisk basketballspiller, hvilket er til fordel for mange af de unge nye spillere.