Benjamin Garde Sørensen trækker i Vikings trøjen i endnu en sæson. Forsvarsesset har været i Aalborg i flere år og fik debut for holdet for fire sæsoner siden. Benjamin er ikke den type spiller som nødvendigvis scorer mange point, men som i stedet spiller en vigtig rolle i forsvaret ved typisk at dække modstandernes bedste spillere. Igennem årene har Benjamin fået en større og større rolle på holdet og forventningerne til den kommende sæson er også, at der skal kunne spores en forbedring både individuelt og hos hele holdet:

”Jeg forventer, at vi som hold holder niveauet fra sidste sæson, og at vi især kan forbedre vores forsvar som kollektiv. Som hold skal vi ikke fokusere på nogen speciel placering, men forvente af hinanden, at vi gør vores bedste for at rykke op i tabellen.
Individuelt skal jeg udvikle min fysik og fortsat arbejde på mit forsvar. I angrebet har jeg fokus på at forbedre mine driblinger og især mit skud.”

Head Coach James Vear er glad for, at Benjamin er klar for Vikingerne, og han har store forventninger til den unge guard:

“Ben is an integral part to our team, he is the best on ball defender we have and he continues to improve his offensive game. We are expecting him to improve even more this coming season and continue to be an important player in our rotation”