Vi er glade for endnu en gang at kunne præsentere Søren Bjørn Sørensen til truppen. Søren er efterhånden en gammel kendning på Aalborg Vikings, men sad desværre ude hele sidste sæson på grund af en knæskade. Han har været en del af truppen i mange år og er derfor en rutineret spiller, som både bidrager i forsvar som angreb.
Søren har altid været en markant spiller for Aalborg Vikings. Det kom ikke mindst til udtryk, da han blev udtaget til landsholdets bruttotrup lige før hans skadespause.

Søren har store forventninger til sig selv og holdet for den kommende sæson og udtaler følgende:

”Jeg forventer, at holdet kommer i slutspillet med et bedre udgangspunkt end sidste år. Hvis holdet ender et sted tæt på midten af tabellen er der gode chancer for, at vi kan komme videre fra første runde og derved lave klubhistorie. Jeg forventer også, at James fortsætter de gode takter fra sidste år og får alle mand til at spille som et hold. Personligt forventer jeg at holde mig skadesfri og ellers bare nyde spillet. Jeg vil gå efter at tilføre holdet det det mangler fra kamp til kamp, hvad enten det er en ren forsvars- og reboundindsats i en kamp eller assists og scoringer i en anden kamp.”

Head Coach, James Vear, glæder sig over, at den stærke forward igen er klar for Vikingerne:

“It was a frustrating year for Søren last season not being to play due to his knee injury. It’s great to have him back pain free and we expect him to be a big contributor for us throughout the season. Søren can guard and play multiple positions and works hard on every single possession. He always leads by example.”