Kasper Serritzlew tager sin tredje sæson som Viking. Den velskydende forward på 197 cm er endnu en gang klar til at tørne ud for de blå Vikinger i jagten på bedre resultater end sidste år. Kasper læser, som flere andre spillere på holdet, på Aalborg Universitet. Oprindeligt er han fra Kolding, men har både spillet i Horsens og 1. division i Haderslev. På næsten 16 minutters spilletid snittede Serritzlew i grundspillet 4 point per kamp og ramte 43 % af sine skudforsøg bag trepointslinjen. Om forventningerne til den kommende sæson udtaler Kasper Serritzlew følgende:

”Jeg ser frem til den kommende sæson med kontinuitet fra sidste sæson med samme coach og spillestil – det betyder, at vi kan arbejde videre på det vi nåede sidste sæson og nå højere op i tabellen inden slutspillet.
Personligt giver det mig mulighed for at udbygge mine minutter på gulvet og bidrage til holdet, så vi kan have en større rotation end vi måske tidligere har haft. Jeg skal derfor arbejde på mine drives og afslutninger tættere på kurven samt mit forsvar på spillere på forskellige positioner.”

Head Coach James Vear er glad for Kasper forbliver Vikings-spiller og har mange rosende ord om den høje forward:

“Kasper might have improved as much as anyone on our team last season, he is a great shooter of the ball and continues to improve other aspects of his game, we expect him to be a major part of our rotation next season”