Mike Dejworek skifter til Aalborg Vikings. Den 210cm høje tysker og tidligere Bakken Bears spiller er klar til at tørne ud for Aalborg Vikings. Skiftet skyldes blandt andet, at Mike er startet på fysioterapeutuddannelsen i Aalborg. Mike har tidligere været med til at vinde både mesterskab og pokalturnering med Bakken Bears. Han fik desværre en alvorlig knæskade i starten af sin anden sæson. Siden har han været inde over Bakkens første divisionshold og Crailsheim Merlins fra den tyske ProA liga med henblik på genoptræning.

Head Coach, James Vear, udtaler følgende om Mike:

“Mike has played at the highest level here in Denmark and his experience and leadership will be vital for us this season. He has come into pre-season in great shape and focused on helping the team.”

Hovedpersonen selv ser også frem til den kommende sæson:

”Jeg har store forventninger til denne sæson, både til holdet og mig selv. Allerede efter en halv uge til træning kan man godt mærke, at vi har en meget spændende trup her. Så vores mål skulle være at forbedre os fra sidste sæsonen, og jeg tænker, at en top 5 placering kunne være meget realistisk, hvis vi arbejder hårdt i pre-season og forbedrer vores forsvar i løbet af sæsonen. Det samme gælder også for mig. Efter min knæskade, som har hindret mig i næsten halvanden år, er jeg stadig på vej til min topform. Men jeg føler mig bedre nu end jeg har været i lang tid. Og jeg glæder mig til at vise folk, hvad jeg kan gøre på banen. Alt i alt skal vi alle glæde os til en meget spændende sæson. ”