Stevnsgade selv beskriver Alassan som en usleben diamant, der sidste år var holdets omdrejningspunkt. Han blev også sidste år udnævnt til holdets spiller af sine holdkammerater.

Alassan udtaler selv om skiftet til Aalborg Vikings:

”Jeg glæder mig meget til at spille mod de bedste spillere i Danmark og udvikle mig som spiller. Man bliver kun bedre af at spille med på højt plan. Det har været en fornøjelse at spille i Stevnsgade, men nu var det på tide at hoppe et niveau op. Jeg er glad for den mulighed, jeg har fået hos Aalborg, og jeg glæder mig bare til at komme i gang.”

Og supplerer med følgende, da vi spørger til hans forventninger for sæsonen:

”Jeg glæder mig sindssygt meget til sæson start. Vi er i gang med pre-season træning og alle arbejder hårdt for at komme i bedst mulig form. Jeg har høje forventninger til mig selv for denne sæson, for uden høje forventninger udvikler jeg mig ikke. Det kræver selvfølgelig hårdt arbejde, men jeg ved også at hårdt arbejde giver gode resultater. I år har Aalborg Vikings en bredere trup end sidste år – en ung trup blandet med ældre, erfarne spillere. Jeg tror, at denne sammensætning gør, at vi kan nå højere op i tabellen end sidste år netop på grund af bredden i truppen.”

Coach Vear har allerede set gode takter fra Alassan og har høje forventninger til det unge talent:

“Al is a player I have been looking at since I arrived in Denmark, he is a great athlete and on ball defender. We really want to help him develop his game and become a big player for us over the coming years.”