Aalborg Vikings har tilføjet den 207 cm høje amerikaner Demetrius Phillips. Phillips spillede sidste sæson for Hørsholm 79’ers og har også tidligere tørnet ud for Aabyhøj. Han har også spillet i Chile, Slovakiet og den Dominikanske Republik. Den 26-årige spiller kan få debut, så snart han får en arbejds- og opholdstilladelse.

– vi ser frem til at få Phillips spilleklar, forhåbentligt inden for de næste 3 uger. Det er klart, at holdet har manglet noget højde og fysik, og der vil Demetrius være en stor hjælp. Han er samtidig en erfaren spiller, der ved hvad det vil sige at spille professionel basket, udtaler direktør for Aalborg Vikings, John Bennetsen.

Hovedpersonen selv ser frem til endnu en sæson i den danske liga og udtaler:

– jeg glæder mig meget til at blive en Viking. Jeg har hørt meget godt om holdet og om klubben og jeg er slet ikke i tvivl om, at det er det rigtige sted for mig at fortsætte min professionelle karriere. Sidste sæson i Hørsholm, følte jeg ikke, at man fik det optimale ud af mine færdigheder, men jeg tror på, at coach Ivan er den rette til at føre holdet og min karriere tilbage på rette spor.

Coach Ivan Kuzmanic ser frem til at få tilføjet en stor mand under kurven, og udtaler:

– jeg har hørt rigtigt meget godt om Phillips, både som person og som spiller. Han er en stor og stærk spiller, der arbejder hårdt og samtidig vil han komme til at udfylde en rolle på holdet, som vi har manglet. Han havde en rigtig god sæson, da han spillede for Aabyhøj, og jeg forventer, at han kan give os samme indsats.

Vikingerne har også afbrudt samarbejdet med den engelske guard Jack Stannard, der aldrig helt levede op til forventningerne.