Daglig Administration

Jacob Huber
Jacob HuberSports- og Eliteansvarlig
Jacob har den daglige styring af Aalborg Vikings fra kontoret placeret på Hasserisvej i Aalborg nær Gymnasiet af samme navn. Jacob håndterer alle hverdags udfordringer og planlægger samt udfører markedsføring, arrangementer og stævner for Vikings.
Ole Holm
Ole HolmØkonomiansvarlig
Ole har det økonomiske overblik i Aalborg Vikings og sørger for at der er styr på regnskaberne og at der ikke bliver brugt penge vi ikke har. Ole samarbejder sammen med John og Liv for at gøre Aalborg Vikings til et bæredygtigt foretagende, der fortsat skal spille basketball i den bedste danske række.

 

 

Trænerteam

Mike Dejworek
Mike DejworekCheftræner
Mike fungerer som spillende træner i Aalborg Vikings. Ved siden af træner- og spillertjansen læser Mike til Fysioterapeut, så der er masser at se til i hverdagen.
Mike har det daglige samarbejde med Liv, Camilla og Tanja oppe på kontoret omkring holdet og samarbejdet med DBBF og Basketligaen.
Peter Brøndum
Peter BrøndumAssisterende træner
Peter tager tørnen som assisterende træner for Aalborg Vikings og skal hjælpe Mike med at holde styr på tropperne i den kommende sæson.
Sona Camara
Sona CamaraAssisterende træner
Sona har været hos Aalborg Vikings i 3 sæsoner og er en fast del af trænerstaben. Udover at være assisterende træner for Vikings, er Sona samtidigt træner for U15 landsholdet i Basketball. Sona læser til dagligt Engelsk og International Virksomhedskommunikation på Aalborg Universitet og skal efter nytår tage et semester i USA, hvorefter hun igen vender tilbage i træner-rollen for Vikings.
Emil Mørkholt Bohlbro
Emil Mørkholt BohlbroAssisterende træner
Emil har været hos Aalborg Vikings siden 2010 og er, ligesom Simon og Sona, en fast del af trænerstaben. Emil læser til dagligt lærer med speciale i matematik på University College Nordjylland og er færdig til julen 2015. Emil er også træner for U18 holdet i Aalborg Basketball Klub (ABK) ved siden af trænertjansen hos Aalborg Vikings.