Niels Koch Andreasen tager endnu en sæson for Aalborg Vikings. Niels havde en afgørende rolle på holdet sidste sæson, da han sluttede sig til holdet i vinterpausen efter et semester på Hawaii. I de resterende 13 kampe i grundspillet fik han etableret sig som en af ligaens større danske profiler, og var afgørende for, at Vikings nåede slutspillet og fik flest sejre i en sæson i Vikings’ historie.

Både i angrebet og i forsvaret har Niels stor betydning for holdet, og Coach James Vear glæder sig over, at Niels igen kan kalde sig selv for Viking:

”Niels embodies everything that our team is about. He is one of the hardest working players we have and I am excited to have him back for another season. He is a leader on both ends of the floor and important to the success of our team.”

Niels selv kan ikke vente til at komme i gang med sæsonen og til at arbejde for en endnu større rolle på holdet:

”Næste sæson bliver især spændende, fordi vi fortsat har James som træner. Vi kan derfor bygge videre på principperne fra sidste sæson. Af den grund er mine forventninger høje i forhold til at få en god placering inden slutspillet, men hvor højt vi ender i tabellen, er selvfølgelig svært at sige.
Forventningerne til mig selv er også høje. Jeg vil fortsat kæmpe for at være startende point guard og for at få en endnu større rolle på holdet end sidste sæson. Mit skud skal jeg altid arbejde på at forbedre og også mine evner til at drible skal jeg have fokus på. Mit drive mod kurven har altid været min force i angrebet, og med et bedre skud fra trepointslinjen kan jeg åbne op for det, jeg er bedst til”.